HUUR EEN SPRINGKASTEEL BIJ MAC RENT

Plant u een verjaardagsfeestje, communie, huwelijk, school- of buurtactiviteit? Vergeet dan zeker niet aan de kinderen te denken en huur een springkasteel!  

 

Bij MAC RENT uit Wichelen, Oost-Vlaanderen vindt u een ruim aanbod springkastelen die de kinderen zonder twijfel een fantastische dag vol plezier zullen bezorgen. 

 

Onze werkwijze

Wilt u een springkasteel? Maak dan een afspraak via de contactpagina. Wij leveren de eerste 20 km vanaf de gemeente Wichelen gratis. Verdere verplaatsingen zijn ook mogelijk, maar dan wordt er op basis van het aantal extra kilometers (bovenop de eerste 20 km) een extra bedrag van € 0,50 / km aangerekend met een minimum van € 20.

 

Het ophalen gebeurt steeds na de activiteit. Loopt uw feest of activiteit echter een beetje uit? Geen probleem, wij komen het materiaal pas ophalen wanneer u ons laten weten hebt dat het feest effectief gedaan is en iedereen vertrokken is. Op die manier hoeft u niet bang te zijn voor teleurgestelde kinderen halverwege uw feest.

 

Op onze website kunt u al onze springkastelen bekijken. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een springkasteel huren? Neem dan contact op via de contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

  • Facebook